Teresa Palmer assisteix a Àvila a l'acte de lliurament de la Bandera d'Espanya a la Policia Nacional

Palmer, amb la resta de delegats i el ministre Fernández Díaz

10/11/2015

La delegada del Govern ha presenciat l'acte celebrat a l'Escola Nacional de Policia que ha presidit La Seva Majestat la Reina Donya Letizia


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí  a Àvila a l'acte de lliurament de la Bandera d'Espanya a la Policia Nacional, que s'ha celebrat a l'Escola Nacional de Policia presidit per La seva Majestat la Reina Donya Letizia.

Durant el mateix, el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha enaltit la inestimable labor que la Policia Nacional ha realitzat i segueix exercint en favor de tots els ciutadans, i ha subratllat que la concessió de l'ús de la bandera d'Espanya al Cos Nacional de Policia "constitueix una mostra d'agraïment i de just reconeixement".

La seva Majestat la Reina ha fet lliurament de l'Ensenya Nacional al Cos Nacional de Policia com a garant de les llibertats públiques i de la seguretat ciutadana, en un acte al que han acudit diversos delegats del Govern, a més dels principals alts càrrecs del Ministeri de l'Interior, entre ells el secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, o el director general de la Policia Nacional, Ignacio Cosidó, entre uns altres.

El Consell de Ministres va aprovar el Reial decret 927/2015, de 16 d'octubre, pel qual es concedeix a la Policia Nacional l'ús de la bandera d'Espanya, la custòdia de la qual correspon a l'Adreça Adjunta Operativa de la Direcció general de la Policia. Segons aquest Reial decret, la bandera podrà ser usada en les formacions dels seus actes protocol·laris, especialment en ocasió del Dia de la Policia, i en aquells en els quals concorri amb altres Forces o Cossos de Seguretat nacionals o estrangers.

Jorge Fernández Díaz: "La bandera d'Espanya és la bandera de tots i representa els valors superiors expressats en la nostra Carta Magna"