La Guàrdia Civil deté a l'autor d'un robatori en un habitatge entre Sant Mateu i Santa Gerturdis, a Eivissa

19/11/2015

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un home de nacionalitat espanyola, de 27 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori en un domicili.

El matí del passat 21 d'octubre es va cometre un robatori en un habitatge situat entre les localitats de Sant Mateu i Santa Gertrudis. L'autor va forçar diversos accessos de la mateixa per accedir a l'interior i sostreure diferents objectes informàtics i diners en efectiu per valor d'uns 600 euros.

El passat 18 de novembre agents de la Guàrdia Civil de Sant Antoni de Portmany van detenir a un resident a la Illa per la comissió del robatori. Al moment de la detenció aquesta persona anava conduint en el mateix vehicle utilitzat per a la comissió del delicte que se li imputa.

A l'ara detingut se li està investigant per si tingués participació en altres fets delictius de similars característiques ocorreguts en diferents habitatges de la zona de Sant Mateu, per la qual cosa no es descarta la imputació de més il·lícits, així com la detenció de més persones relacionades amb els mateixos.