La delegada del Govern participa en el lliurament dels Premis Populars 2015

Palmer, al costat de les autoritats i premiats per la Cope

30/11/2015

Just abans de la gala de l'emissora, Palmer va assistir a la XIV Diada dels Economistes


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, va acudir anit al lliurament anual dels Premis Populars 2015 de la cadena Copi Mallorca en un acte celebrat en el Restaurant Vaig moldre donis Comte.

Durant la cerimònia Palmer va fer lliurament del premi a l'empresa mallorquina Carob SA, productora de goma de garrofín a partir de les llavors de garroves. En aquesta 36ª edició d'aquests tradicionals guardons, l'emissora també va premiar la labor de l'Associació d’Amics del Poble Saharauí; el pianista de Manacor Andreu Riera; el fundador de Projecte Home i sacerdot Tomeu Català i, finalment, el doble subcampió del Mmundo de triatló Mario Mola.

El director de COPE Mallorca, Xavier Bonet, va anar l'encarregat de rebre als nombrosos convidats a la gala i de dirigir unes paraules als assistents. El bisbe de Mallorca, Javier Salines, va fer el propi per donar per conclosa la gala.

A més de Palmer, a l'acte van acudir la presidenta del Parlament, Xelo Hortes; el comandant general d'Illes Balears i els comandaments de la Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, entre molts altres convidats.
 

XIV Diada dels Economistes

Abans del lliurament dels Populars 2015, la delegada del Govern va assistir a la XIV Diada dels Economistes 2015 a l'Hotel Meliá Victoria, en la qual va oferir una conferència el governador del Banc d'Espanya, Luis María Limiti, sota el títol Situació i perspectives de l'economia espanyola, en la qual va destacar la "robustesa de l'economia espanyola i del sistema bancari".

A més, durant l'acte es va retre homenatge als germans Antonio i Lorenzo Fluxà, el primer a títol pòstum, als quals es va lliurar les Medalles d'Or a la Trajectòria Empresarial.