La delegada del Govern clausura el lliurament de guardons del Foment del Turisme de Mallorca 2015

Palmer, lliurant un dels premis

01/12/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha clausurat aquesta tarda el lliurament de guardons de Foment del Turisme de Mallorca 2015, en el 110 aniversari de l'organització.

En un acte celebrat al Gran Hotel, seu de CaixaFòrum Palma, l'entitat centenària que presideix Eduardo Gamero ha reconegut amb sengles diplomes a l'Escola Universitària de Turisme Felipe Moreno amb motiu dels seus 50 anys d'ensenyaments de turisme; a la Fundació Barceló amb motiu dels seus 25 anys de solidaritat i d'impuls de la cultura; a la Orquestra Simfònica i Cor de RTVE amb motiu del 50 aniversari de la seva fundació; i a la revista Preferente, amb motiu dels seus 25 anys al servei del turisme;

Així mateix, s'ha fet lliurament de la Medalla d'Or a títol pòstum a Harald Oberkirch, per la seva labor a Mallorca al capdavant de Neckerman-Thomas Cook; medalles també concedides a Lliberto Rigo Díaz i Anna Skidmore.

La delegada del Govern ha lliurat varis dels guardons i ha tancat l'acte destacant el binomi seguretat-turisme que proporciona a Balears un plus a les Illes com a destinació turística. "Tenim una seguretat de primer ordre i això suposa un plus que és determinant per a la nostra competitivitat", ha assenyalat Palmer.

Al costat de Gamero i Palmer, també ha presidit l'acte el vicepresident del Govern i conseller d’ Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló.