La Guàrdia Civil deté a 7 persones per diferents robatoris en habitacions d'hotel i miradors a Calvià i Llucmajor

03/12/2015

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de cinc homes de nacionalitat espanyola com a suposats autors d'un delicte continuat de robatori i tràfic de drogues.

Arran de les denúncies rebudes per robatoris ocorreguts en habitacions de complexos hotelers en el terme municipal de Calvià, es va iniciar una recerca per a l'esclariment dels fets i la detenció dels autors. En aquests robatoris els detinguts aprofitaven que els establiments es trobaven tancats al públic per accedir a l'interior de les habitacions, i després de violentar l'accés a les mateixes sostreien els televisors de l'interior.

Al moment de la detenció se li van confiscar un total de 3 televisors que transportaven en un vehicle per a la seva venda. Una vegada detinguts es van practicar diversos 2 registres domiciliaris en els quals se'ls van confiscar altres 10 televisors més. Posteriorment es van realitzar esbrinaments en tendes de compra venda d'objectes de segona mà de Palma on es van recuperar 3 televisors, la resta es van confiscar a persones que els havien adquirit a la banda.

A més dels robatoris els detinguts es dedicaven al tràfic de drogues i durant un dels registres els agents van intervenir diferents quantitats de substàncies estupefaents, marihuana i haixix, balances de precisió i útils per a la confecció de dosi per a la seva venda.

La major part dels televisors recuperats, 20 en total, van ser lliurats als seus legítims propietaris. De moment no es dóna per finalitzada la recerca i no es descarten noves detencions.


Robatoris mirador Cap Blanc

D'altra banda, la Guàrdia Civil de la localitat de Llucmajor va detenir a dos homes de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors de delictes continuats de robatori, dins de la recerca oberta per diferents robatoris comesos a l'interior de vehicles en miradors de la zona de Llucmajor.

En un dispositiu de vigilància en el mirador de Cap Blanc, diumenge passat van sorprendre in fraganti als ara detinguts al moment que acabaven de fracturar el cristall d'un dels vehicles estacionats en l'aparcament del citat mirador, per la qual cosa van procedir a la seva detenció.

Els detinguts sostreien tot tipus d'objectes de valor que trobaven en els vehicles.