La delegada del Govern assisteix a la sessió extraordinària del Parlament amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Palmer, al fons del plenari a la meitat de la sessió

03/12/2015

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquest matí a la sessió extraordinària amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat celebrada en el Parlament balear i que han encapçalat la presidenta de la Càmera, Xelo Hortes.

La seu autonòmica ha tingut avui convidats molt especials: els representants de les associacions de les Illes dedicades a les persones amb discapacitats. Els portaveus d'ASNIMO, ASPACE, HANDISPORT, La Puríssima, ASPROM, APNAB, APFEM i PATRONAT D'INCA han intervingut a la Sala de Plens moderats pel representant de la Unió d'Associacions, Centres i Federacions d'Assistència a Persones amb Discapacitat d'Illes Balears (UNAC), Tomás Arbona.

Palmer ha escoltat des de les files reservades a autoritats i convidats les diferents reivindicacions de les persones amb discapacitats en representació de les seves respectives organitzacions.