Teresa Palmer acomiada l'any assistint a la tradicional Festa de l'Estendard a l'Ajuntament de Palma

*Palmer escoltant 'La *Colcada' en Cort

31/12/2015

Com és habitual cada cap d'any, la delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha acomiadat oficialment aquest 2015 presenciant els principals actes organitzats per l'Ajuntament de Palma amb motiu de la Festa de l'Estendard.

Teresa Palmer s'ha incorporat a la comitiva oficial després de la missa en La Seu i, ja en la Plaça de Cort, ha presenciat la representació de La Colcada, de Pere d’Alcàntara Penya, a càrrec de Miquela Lladó i els nens i nenes de l'Escola de Música i Danses de Mallorca.

Posteriorment, la delegada del Govern ha accedit al costat de la resta d'autoritats presents al Saló de plens del Consistori on l'alcalde de Palma, José Hila, ha lliurat la Medalla d'Or de la Ciutat a les professores de la UIB Esperanza Bosch i Victoria Ferrer; al pintor Pascual Antonio de Cap; a l'escriptora Carme Riera; a la taekwondista recentment retirada Brigitte Yagüe i a l'associació sense ànim de lucre Somriure Mèdic.

La felicitació de l'alcalde ha tancat l'acte de lliurament de les medalles d'or de la ciutat en ocasió de la commemoració de l'entrada a la capital mallorquina de les tropes de Jaume I en 1229, que es commemora en la Festa de l'Estendard.