La delegada de Govern i el cap superior de Policia d'Illes Balears reconeixen la labor dels 25 agents que es van jubilar durant 2015

Palmer i Jarabo, juntament amb els policies jubilats en 2015

13/01/2016

La Prefectura Superior en Illes Balears ha acollit aquest migdia l'acte de reconeixement a la labor policial dels 25 agents de la Policia Nacional jubilats per edat reglamentària durant el passat 2015.

L'acte ha estat presidit per la delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, i el cap superior de Policia a les Illes,  Antonio I. Jarabo. Durant el mateix s'ha fet lliurament dels diplomes de reconeixement en agraïment als serveis exercits durant la seva carrera professional en la Policia Nacional a un comissari, un inspector cap, dos inspectors, un sotsinspector i vint policies.

Palmer els ha donat les gràcies per tota una vida dedicada a treballar per la seguretat i el benestar dels altres, i amb un "fins aviat" els ha desitjat molta sort que, a partir d'ara, "gaudiu plenament, envoltats dels vostres familiars i amics, de la nova etapa que comenceu amb la satisfacció afegida de l'impagable treball realitzat".