La delegada del Govern espera que el nou comissari d'Eivissa, José Luis Garau, doni “continuïtat” a la bona labor realitzada els darrers anys per la Policia Nacional

Palmer, després del comissari Garau durant la seva intervenció

25/01/2016

Teresa Palmer ha presidit avui al costat del cap regional d'Operacions de la Policia en Illes Balears, Cristóbal Vilallonga, la presa de possessió del nou cap de la Comissaria de la pitusa major


La delegada del Govern, Teresa Palmer, ha presidit aquest matí al costat del cap provincial d'Operacions de la Policia Nacional d'Illes Balears, Cristóbal Vilallonga, la presa de possessió del nou comissari cap de la Policia d'Eivissa, José Luis Garau Carmen, en un acte celebrat en la Comissaria de Vila al que han acudit les autoritats locals.

Garau substitueix al comissari José Luis Santafé, que estava al capdavant de la Policia eivissenca des de gener de 2014 i que el desembre passat va assumir la prefectura de la Brigada de Seguretat Ciutadana de Palma. El nou comissari d'Eivissa va ocupar el càrrec el passat 12 de gener després del cessament de Santafé el 9 de desembre de 2015.

Palmer ha desitjat al comissari Garau “tota la sort del món per donar continuïtat” a la labor desenvolupada per Santafé a la capital eivissenca durant els darrers dos anys “que tan bon sabor de boca ha deixat. El seu bon fer, no em cap dubte, redundarà en benefici de tots els eivissencos, en particular, i de tots els ciutadans balears, en general”.

El comissari Garau arriba a Balears després de conduir els últims 25 anys la Unitat d'Intervenció Policial de València. A més, “és bon coneixedor de les particularitats d'aquestes Illes en haver pres part en diverses ocasions en els reforços estivals que ens arriben procedents de la Península en les ‘operacions estiu’ del Govern”, ressalta Palmer. “Per tant, ja coneix l'enorme responsabilitat que assumeix en un dels punts clau del turisme balear i un dels llocs més coneguts i mediàtics a nivell mundial”.


Minut de silenci contra violència de gènere

Abans d'iniciar-se l'acte de presa de possessió del comissari Garau, tots els presents han guardat un minut de silenci en memòria de la primera víctima de violència de gènere aquest any a les Illes, la dona britànica morta dissabte passat al seu domicili de Costa de la Calma, a Calvià.