La Guàrdia Civil deté a un home pel presumpte robatori amb força en un habitatge entre Sant Mateu i Santa Gertrudis, a Eivissa

27/01/2016

S'investiga la seva possible participació en altres fets delictius de similars característiques


La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 29 anys i nacionalitat marroquina com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili situat entre Sant Mateu i Santa Gertrudis, localitats que pertanyen als municipis eivissencs de Sant Antoni i Santa Eulària, respectivament.

Després de la denúncia interposada pel robatori en un domicili situat entre ambdues localitats, d'on van ser sostrets objectes informàtics i diners en efectiu, la Guàrdia Civil de Sant Antoni va iniciar una recerca i, com a resultat de la mateixa, va ser detingut el passat 18 de novembre un home de 27 anys d'edat i nacionalitat espanyola. Aquesta recerca va seguir el seu curs després de la pista del segon autor del robatori, l'ara detingut, el qual passarà a disposició judicial matí, 28 de gener.

La segona detenció realitzada el passat el passeu dilluns 25 de gener, va tenir lloc al domicili de la parella sentimental del presumpte autor. En personar-se els agents al citat domicili, el detingut va fugir per la teulada de la casa saltant a altres habitatges per, posteriorment, intentar fugir camp a través, lloc on va ser interceptat després d'una intensa cerca.

El detingut, que anava indocumentat, va aportar una identitat falsa als agents. Una vegada coneguda la seva veritable identitat es va poder comprovar la relació de l'individu amb la comissió de diferents fets delictius, motiu pel qual s'investiga la participació del mateix en fets delictius de similars característiques ocorreguts en diferents habitatges de les Illes.