La Guàrdia Civil deté a dos homes i imputa a un tercer per una onada de robatoris en hotels a la zona de Calvià

22/02/2016

Els subjectes forçaven un dels accessos principals a les habitacions i sostreien aparells electrònics del seu interior


La Guàrdia Civil ha procedit, en el marc de la 'Operació Fallin', a la detenció de dos individus com a suposats autors de delictes continuats contra el patrimoni (Robatori amb Força) i a la imputació d'un tercer home per un delicte d'encobriment.

A mitjan mes de febrer, agents del Lloc de la Guàrdia Civil de Calvià  van tenir coneixement que s'havia produït un robatori a l'interior d'un hotel de la localitat de Palmanova, on després d'accedir a l'interior del mateix haurien violentat trenta habitacions amb la substracció dels televisors instal·lats en les mateixes.

Els detinguts aprofitaven que els complexos hotelers es trobaven tancats al públic, en estar fos de temporada i una vegada dins accedien a l'interior de les habitacions.

Després de diverses gestions es va aconseguir identificar als autors dels fets, procedint-se a la seva detenció. Els agents van realitzar dos registres domiciliaris en la localitat de Palmanova, recuperant diversos efectes d'interès per a la recerca que relacionen als detinguts amb més robatoris comesos en hotels de la zona.

Fruit de la recerca es va aconseguir esbrinar, que varis dels televisors sostrets haurien estat venuts a una tercera persona, a la qual una vegada identificada, se li ha imputat com a suposat autor d'un delicte d'encobriment.

Un dels detinguts posseeix antecedents per delictes de robatori amb força, en haver participat en altres fets delictius similars. Una vegada posats a disposició judicial, el Jutjat de guàrdia va decretar l'ingrés a la presó d'un dels detinguts.

De moment no es dóna per finalitzada la recerca i no es descarten noves detencions i l'esclariment d'altres fets delictius.