La delegada del Govern se sumeixi al minut de silenci convocat pel Parlament balear en repulsa dels atemptats de Brussel·les

*Palmer, durant el minut de silenci en el Parlament

22/03/2016

Les banderes de la Delegació del Govern i de la resta d'edificis institucionals onejaran a mitja asta fins al dijous a la nit “com a testimoniatge del dolor de la Nació espanyola” davant aquests “criminals atemptats”


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, s'ha sumat aquest migdia al minut de silenci convocat pel Parlament balear en repulsa pels atemptats ocorreguts aquest matí en l'Aeroport i el Metre de Brussel·les.

Teresa Palmer vol mostrar una vegada més la seva “més enèrgica condemna i repulsa” dels atemptats, així com la seva solidaritat amb tot el poble belga i total suport als familiars de les víctimes en uns moments tan difícils i incomprensibles.

Així mateix, la delegada ha mostrat tot el seu suport a la cònsol de Bèlgica a Balears, Chantal Jourdan, davant uns fets "que copegen novament el nostre sistema democràtic, el sistema que compartim amb gran part d'Europa i en tot Occident i que està basat en les llibertats i els drets individuals”.

Segons disposició de Presidència del Govern en relació als atemptats perpetrats a Brussel·les, “com a testimoniatge del dolor de la Nació espanyola davant els criminals atemptats, es determina que les Banderes onejaran a mitja asta en tots els edificis públics, des de les 12:00 hores del dia 22 de març de 2016 fins a les 24:00 hores del dia 24 de març de 2016”. Per tant, les banderes de la Delegació del Govern i de la resta d'edificis institucionals onejaran a mitja asta fins al dijous a la nit.

Palmer està des de primera hora del matí en permanent contacte amb el Govern en funcions així com amb els comandaments de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat a les Illes.