La delegada del Govern va assistir anit al concert de Pasqua a benefici de Projecte Home presidit per SM la Reina Sofia a La Seu

La Reina Sofia saluda a *Palmer a l'entrada de la *Seu

22/03/2016

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, va assistir anit al tradicional concert benèfic organitzat pel Rotary Club Palma Junípero Serra a favor de Projecte Home, que va presidir un any més La seva Majestat la Reina Sofia a la Catedral de Palma de Mallorca.

A l'interior de la Seu va actuar la Coral Universitat de les Illes Balears, dirigida pel mestre Joan Company, interpretant un cant gregorià i polifònic i, posteriorment, va interpretar la peça Her sacred spirit soars, d'Eric Whitacre. Seguidament l'Orquestra Simfònica dels Illes Balears juntament amb la Coral i la solista Zandra Mc Master, tots ells dirigits pel mestre Pablo Mielgo, van interpretar el Rèquiem, de Maurice Duruflé.

La Reina Sofia va estar acompanyada de la Princesa Irene de Grècia així com de les principals autoritats de Balears i els responsables del concert. A més de la delegada Teresa Palmer, van acudir la presidenta del Parlament, Xelo Hortes; el president de Projecte Home Balears, Tomeu Català; la presidenta del Rotary Club Palma Junípero Serra, Pilar Maldonado; el Bisbe de Mallorca, Xavier Salines; l'alcalde de Palma, José Fila; i el rector de la UBI, Llorenç Huguet, entre uns altres.

El concert benèfic va reunir a unes 1.500 persones a La Seu de Ciutat.