Teresa Palmer assisteix al lliurament del Cornelius Atticus 2015 a l'esportista eivissenc Antoni Roig

*Palmer, entre el públic escoltant a Roig

04/04/2016

La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha assistit aquesta tarda al lliurament de la distinció Cornelius Atticus 2015 a l'esportista eivissenc Antoni Roig Serra per tota una vida dedicada a l'esport, en un acte celebrat en la capella de el Consolat de Mar.

Abrigallat per les principals autoritats de les Illes, i en concret d'Eivissa, Roig ha rebut de mans de la presidenta del Govern, Francina Armengol, un guardó per la seva contribució a crear “un món esportiu en les Illes ric en participació i en il·lusió”; el foment de l'associacionisme esportiu a Eivissa o el seu paper a l'hora de “detectar el talent i potenciar-ho”, segons ha relatat la presidenta.

Antoni Roig Serra és una institució de l'atletisme en les Illes Balears, amb prestigi en l'àmbit nacional, i ha estat lligat al món de l'esport des de fa més de 45 anys. Serra ha estat ciclista professional, jugador de voleibol i de bàsquet, promotor i dirigent de diversos esdeveniments esportius, com també tècnic d'atletisme i cofundador i entrenador del Club d’Atletisme Pitiús. Actualment, entrena al mallorquí David Busts pels Jocs Olímpics de Brasil.

La presentació del guardonat ha anat a càrrec del tècnic de l'esport escolar del Consell d’Eivissa, Toni Sunyer. Roig ha rebut el reconeixement en presència dels seus familiars i amics.