La delegada del Govern dóna la benvinguda al nou comandant general d'Illes Balears, Juan Cifuentes Álvarez

Palmer i el general Cifuentes

04/04/2016

La delegada del Govern Teresa Palmer ha rebut aquest matí en audiència al nou comandant general d'Illes Balears, Juan Cifuentes Álvarez, que substitueix en el càrrec a Fernando Aznar Ladrón de Guevara després d'assumir aquest l'Adreça de l'Aquarterament de l'Exèrcit de Terra a Madrid.

Palmer ha donat la benvinguda al general Cifuentes, qui s'ha presentat després del seu nomenament oficial per part del Ministeri de Defensa el passat 21 de març. El nou comandant general d'Illes Balears exercia fins al seu desembarcament a Palma la Prefectura de la Brigada Paracaigudista de l'Exèrcit de Terra.

El general de divisió Cifuentes va néixer a Oviedo en 1956, està casat i té quatre fills. Al llarg de la seva dilatada vida militar ha estat destinat en diferents unitats destacant entre unes altres les unitats paracaigudistes, com a tinent coronel cap de la 1ª Bandera paracaigudista, com a coronel en la Caserna General Multinacional de l'OTAN a Nàpols o l'estat Major de les Forces Lleugeres de l'Exèrcit de Terra.

Així mateix, ha participat en operacions de pau a Bòsnia, Kosovo i Afganistan.