Palmer llança un missatge de tranquil·litat a la ciutadania balear i de confiança en les FFCCSE després de la detenció del ciutadà marroquí relacionat amb l'organització terrorista DAESH

Palmer, davant els mitjans

19/04/2016

La delegada del Govern ha informat a primera hora a les principals autoritats de les Illes de l'operació realitzada


La delegada del Govern en Illes Balears, Teresa Palmer, ha llançat aquest migdia un missatge de tranquil·litat a la societat balear i de confiança en les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat després de la detenció de la passada matinada d'una persona de nacionalitat marroquina per part de la Policia Nacional a Palma de Mallorca per la seva estreta relació amb l'organització terrorista DAESH.

Després de confirmar-se la detenció i rebre la informació per part de la Policia Nacional, Palmer s'ha posat en contacte amb la presidenta del Govern, la presidenta del Parlament i l'alcalde de Palma per informar-los de tot el succeït.

Com ha informat el Ministeri de l'Interior, l'arrestat utilitzava les xarxes socials per intentar captar nous yihadistes o gent que se sumés al terrorisme de DAESH. “Es tracta, per tant, d'una gran operació dirigida des de l'Audiència Nacional que, com unes altres que s'han produït en els últims mesos en territori espanyol, tenen el complicat objectiu de bandejar l'amenaça del terrorisme yihadista del nostre país”, ha afirmat la delegada.

Palmer ha afegit que “desgraciadament hem vist en els últims mesos atemptats deleznables com els de París o Brussel·les, per la qual cosa vull des d'aquí lloar i agrair la labor de les nostres Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que treballen sense descans a mantenir el nostre territori a resguard de l'amenaça del terrorisme yihadista”.

La Policía Nacional neutraliza una estructura de adoctrinamiento, radicalización, reclutamiento y envío de combatientes al DAESH con la detención realizada en Palma de Mallorca