La Policia Nacional deté als autors de l'atracament en un estanc de Palma de Mallorca

Imatge de l'atracament

23/04/2016

La Policia Nacional ha detingut als responsables de l'atracament perpetrat la tard-nit del passat dia 20 dels corrents en un estanc situat al carrer Joan Alcover.

Els detinguts, una dona de 35 anys, un home de 36 anys i un altre de 27 anys, als quals els consta antecedents, especialment als dos homes, constant-li a un d'ells 43 registres anteriors. També ha estat intervingut el vehicle utilitzat.

La recerca es va iniciar sobre les 21:30 hores del dia 20 quan l'empleada de l'establiment citat havia estat víctima d'un assalt per part de dos individus que havien accedit a aquest lloc encaputxats i armats amb ganivets de grans dimensions.

Després de mantenir un forcejament amb l'empleada, un d'ells va arrencar d'una tirada la caixa registradora mentre l'altre va penetrar en el magatzem per portar-se els efectes personals de l'empleada donant-se posteriorment a la fugida.

A partir d'aquí es va iniciar una recerca per part de la Policia Nacional, en la qual es va esbrinar que un dels detinguts estava sent investigat per la seva presumpta participació en un altre fet similar en el mateix establiment, si bé en aquesta ocasió va actuar en solitari, per la qual cosa també ha estat acusat d'aquest fet que data del dia 23 de novembre del passat any.

El Grup d'Atracaments vol destacar una vegada més la col·laboració ciutadana gràcies a la qual s'ha pogut dur a terme de forma ràpida i eficaç la citada recerca.