Palmer, a la Guàrdia Civil: “Ser la padrina d'aquest acte em permet avui expressar-vos en nom de tot el poble de Balears la gratitud pel vostre treball, per un treball ben fet”

Palmer, al costat del ministre, durant l'homenatge als caiguts

25/04/2016

La delegada del Govern ha exercit de padrina en l'acte de lliurament de la Bandera Nacional a la Guàrdia Civil en Illes Balears presidit a Palma pel ministre de l'Interior


La delegada del Govern, Teresa Palmer, ha exercit de padrina en l'acte de lliurament de la Bandera Nacional a la 17ª Zona de la Guàrdia Civil en Illes Balears presidit a Palma pel ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, un acte castrense en el qual Palmer ha expressat el “gran honor i l'enorme emoció” que suposa el lliurament de la Bandera Nacional, “un dels símbols més volguts i respectats per tots perquè representa la unitat d'aquest país, la unitat d'aquesta nació”.

Durant la seva intervenció, després de lliurar l'ensenya al coronel de la Guàrdia Civil a les Illes, Jaume Barceló, la delegada ha recordat que la bandera és “ens fa sentir orgullosos perquè porta indissoluble el sentir del poble espanyol i que identifica el que compartim tots els espanyols, la nostra història, el nostre passat, present i futur comú… sense oblidar la nostra diversitat, que ens enriqueix i engrandeix”.

Palmer ha afegit que Espanya és un “país indiscutiblement unit a la Guàrdia Civil des del seu naixement, un cos lleial a Espanya, honest, compromès amb el benestar dels seus veïns i de tots aquells que ens visiten com a país receptor. Vosaltres, guàrdia civils, sou un exemple per a Espanya. El vostre impagable treball ens ha permès gaudir de l'actual etapa democràtica, de creixement i benestar… Una etapa que heu contribuït a llaurar amb la vostra suor, sense rechistar, deixant en el camí vostres pròpies vides en benefici del proïsme”.

Per tot això “avui és un dia de celebració, però també és un dia molt especial en el qual recordem a tots aquells guàrdies civils que han caigut en defensa d'aquest país, víctimes de la barbàrie terrorista o, simplement, ajudant al més necessitat o complint amb el seu haver de, ja sigui salvant vides a la muntanya, protegint a dones i menors indefensos o regulant un accident de trànsit… Un treball silenciós però imprescindible”, ha manifestat.

Palmer s'ha acomiadat donant les “gràcies de cor” a la Guàrdia Civil, “gràcies a les vostres famílies per la seva comprensió, per sacrificar hores que havien d'haver estat vostres en benefici de tota la societat. Ser la padrina d'aquest acte em permet avui expressar-vos en nom de tot el poble de Balears la gratitud pel vostre treball, per un treball ben fet. Estem a les millors mans, en mans de la Guàrdia Civil”.

El ministre de l'Interior recorda en el lliurament de la Bandera Nacional a la Zona de la Guàrdia Civil en Illes Balears als dos agents assassinats en la "darrera urpada mortal d'ETA"