La Guàrdia Civil deté a un home com a presumpte autor de diversos delictes de robatori amb força en la localitat de Camp de Mar

21/05/2016

El passat 16 de maig la Guàrdia Civil de Calvià va detenir a un home de 60 anys d'edat i nacionalitat tunecina com a presumpte autor d'un delicte continuat contra el patrimoni.

Després de diverses denúncies interposades per delictes de robatoris amb força en habitacions d'hotel i establiments en la localitat de Camp de Mar, agents de l'àrea de recerca de Calvià van iniciar una recerca, resultant de diverses gestions, la identificació del suposat autor dels fets.

El subjecte hauria realitzat robatoris en diferents establiments i hotels de la zona, si bé se li atribueixen alguns dels esdevinguts en un conegut hotel de la localitat de Camp de Mar en la nit del dia 31 desembre de 2015, aprofitant que els clients es trobaven celebrant la Nit de cap d'any.

L'ara detingut accedia a les habitacions dels establiments mitjançant escalo i una vegada en la balconada forçava algun dels accessos a l'habitació. Un vegada dins, sostreia tots els objectes de valor que es trobava, arribant fins i tot a violentar en algun cas la caixa de seguretat, aconseguint així apropiar-se de grans quantitats de diners en efectiu i joies.

Després de la detenció i corresponent autorització judicial, es va procedir al registre del domicili del detingut en la localitat de Santa Ponça, en el qual van resultar intervinguts diversos objectes procedents dels robatoris (joies, rellotges), així com nombrosos efectes relacionats amb la recerca.

De moment s'han aconseguit esclarir 15 robatoris en habitacions d'hotel i establiments, si ben no es dóna per finalitzada la recerca i no es descarta la participació del detingut en més fets similars.

Una vegada posat a disposició judicial, el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó.