La Guàrdia Civil duu a terme una altra gran operació contra el tràfic de drogues a la Part Forana de Mallorca

Guàrdies civils en un dels registres

22/06/2016

S'han desarticulat nombrosos punts de venda de droga i s'ha detingut a 12 persones fins al moment


La Guàrdia Civil ha procedit el dia d'avui a l'explotació de l'operació Formosa, en la qual s'han realitzat 17 registres en domicilis i locals de les localitats de Manacor, Palma, Son Cervera, Sant Llorenç donis Cardessar i Artà, havent-se desarticulat nombrosos punts de venda de droga i practicades fins al moment 12 detencions. Igualment ha estat intervinguda gran quantitat de diners en efectiu, així com diferents tipus de drogues.

Agents de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor venien investigant les activitats il·lícites dutes a terme per una organització delictiva, que centrava la seva activitat principalment en el tràfic de drogues i el blanqueig de capitals.

Aquesta organització venia desenvolupant la seva activitat principalment a la zona del Llevant de Mallorca, concretament en els termes municipals de Manacor, Sant Llorenç donis Cardessar, Son Cervera i Artà. Sobre les 6:30 d'aquesta  matinada s'han dut a terme la realització de 17 registres en els quals han participat uns 100 agents.

Amb la desarticulació d'aquests punts de venda de drogues en la Part Forana, es redueix l'alarma social i la inseguretat ciutadana que aquests produeixen, no solament per la gran afluència de persones que acudeixen als mateixos si no per l'eradicació de robatoris a l'interior de domicilis i fins i tot robatoris amb violència que comporten l'existència d'aquests punts, que es produeixen amb la intenció d'aconseguir objectes de valor i diners amb els quals efectuar el pagament de la droga.