La Guàrdia Civil deté a la illa d'Eivissa a l'autor de 5 robatoris amb violència

11/07/2016

La Guàrdia Civil de Sant Antoni de Portmany ha procedit a la detenció d'un home de 40 anys d'edat com a presumpte autor de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació i un delicte d'agressió sexual ocorregut a la illa d'Eivissa.

Pel que sembla, el subjecte assaltava a les seves víctimes, sempre dones, i les amenaçava amb una navalla per sostreure'ls els diners que portaven, arribant fins i tot en una ocasió a agredir sexualment a una d'elles.

Després de la denúncia interposada en la Guàrdia Civil Sant Antoni de Portmany per una de les víctimes, agents d'aquest Lloc Principal es van fer càrrec de les diligències i van iniciar les gestions necessàries per al seu esclariment.

Els Guàrdies Civils van tenir coneixement en el transcurs de la recerca que en la comissaria del Cos Nacional de Policia de Vila s'havien presentat denúncies per idèntics fets, sent coincident la descripció donada per les víctimes sobre el presumpte autor dels fets.

La matinada de el de juliol es va procedir a la detenció de l'investigat donant-se per esclarits els quatre robatoris amb violència comesos en el municipi d'Eivissa i un altre a Sant Antoni de Portmany, ocorreguts entre els dies 1 i 3 de juliol de l'any en curs.

El detingut va passar a disposició judicial en el dia d'ahir, decretant l'autoritat judicial el seu ingrés a la presó.