La Guàrdia Civil deté a l'autor de dos atracaments en supermercats de la localitat de Sa Coma

16/07/2016

En el primer atracament el detingut es va fer amb un botí de 2.100 euros i en el segon amb 800 euros / En la recerca ha col·laborat la Policia Local de Sant Llorenç des Cardessar


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un home de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un delicte de robatori continuat amb intimidació. El detingut va cometre dos atracaments, els dies 19 de juny i 4 de juliol, en dos supermercats de la localitat de Sa Coma, a Sant Llorenç des Cardessar.

En tots dos casos es va fer passar per un client de l'establiment i en apropar-se a la caixa amb la falsa intenció de pagar un article, va amenaçar a l'empleada amb un arma blanca i li va exigir que li lliurés els diners.

Guàrdies Civils de la localitat d'Artà van establir un dispositiu especial en prevenció de nous fets similars, mentre es procedia a l'elaboració d'informació dins de l'operació oberta per a la detenció de l'autor.

Com a resultat de la recerca i en col·laboració amb la Policia Local de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardessar, es va aconseguir identificar i detenir a l'autor dels robatoris. La comissió d'aquests robatoris havia creat alarma social entre els comerciants i treballadors d'establiments del municipi.