La Guàrdia Civil deté a cinc persones relacionades amb robatoris a l'illa d'Eivissa

29/07/2016

La Guàrdia Civil, en el marc de la 'Operació Port Torrent' ha detingut a l'illa d'Eivissa a 5 persones com a presumptes autors d'un delicte continuat de robatori.

Agents d'Equip de Policia Judicial pitiuso recolzats per agents vinguts de Palma van dur a terme en el matí d'ahir la fase d'explotació de la 'Operació Port Torrent', després de diverses setmanes de recerca.

Pel que sembla els ara detinguts, dos homes de nacionalitat marroquina i dos homes de nacionalitat italiana, formarien part d'una banda organitzada en la comissió d'aquest tipus de fets delictius, amb els quals es troba relacionat un cinquè detingut, el qual és un agent de l'institut armat destinat en el Lloc de Sant Antoni.

Durant l'explotació es van dur a terme dos registres domiciliaris en la localitat de Sant Josep de Sa Talaia, en els quals han resultat intervinguts dispositius mòbils d'alta gamma, televisors, càmeres fotogràfiques d'alta definició, una guitarra elèctrica, joies, diners en efectiu, alguns bitllets falsificats, substancies estupefaents (12 grams de cocaïna, 80 pastilles d'èxtasis, 60 grams de cristall, marihuana) i un vehicle robat de la marca Fiat model 500 xl.

La recerca segueix oberta i no es descarten noves detencions.