Detingut a l'aeroport quan intentava abandonar Eivissa amb 29 telèfons mòbils sostrets

16/09/2016

Aquest resultat forma part del Pla específic contra els robatoris en habitatges a l'illa pitiusa per a la recuperació d'objectes sostrets


La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d'un marroquí de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori. El passat 11 de setembre guàrdies civils de l'aeroport d'Eivissa van localitzar a l'interior de la maleta de l'ara detingut un total de 29 telèfons mòbils, quan anava a embarcar en un vol per abandonar l'illa.

Després d'una anàlisi dels aparells s'ha comprovat que aquests han estat sostrets en diverses zones de la Illa, per la qual cosa s'estan realitzant les gestions oportunes per a la identificació i lliurament dels terminals als seus propietaris.

Aquest resultat forma part del Pla específic contra els robatoris en habitatges a la illa d'Eivissa per a la recuperació d'objectes sostrets. Amb aquest servei s'han recuperat fins al moment un total de 203 dispositius mòbils, dels quals 17 han estat localitzats i identificats i d'ells 7, ja han estat lliurats als seus titulars i s'han detingut a un total de 6 persones de nacionalitats Romanesa, Marroquina, Italiana i Búlgara.

Les recerques segueixen obertes, no descartant-se noves detencions en relació amb els mateixos fets.