La Guàrdia Civil deté a dos homes com a responsables dels delictes de robatori amb violència i lesions amb arma blanca a Sant Antoni de Portmany

21/09/2016

Els fets van ocórrer en la matinada d'avui a la zona oci coneguda com West End


La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) han detingut a dos homes d'origen senegalès com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i un altre de lesions amb arma blanca.

Els fets van succeir a la zona d'oci coneguda com West End, un grup de turistes britànics es trobaven en una dels carrers de la zona, quan sobtadament un grup de persones es van abalançar sobre ells arrencant-li a una de les víctimes una cadena i un anell, tots dos d'or, van emprar per a això ganivets i ampolles de vidre trencades, causant lesions a les víctimes per les quals van tenir ser atesos al centre mèdic de Sant Antoni.

Més tard en dependències de la Policia Local es va rebre de forma anònima, un enregistrament de video en la qual s'observa tota la freqüència de la reyerta, comprovant-se l'agressió soferta pels turistes i identificant en la mateixa als atacants. Immediatament per tots dos cossos policials es va organitzar un operatiu de cerca amb la finalitat de localitzar als autors de l'agressió.

Fruit de les gestions realitzades els agents van localitzar a dos dels presumptes autors, procedint en aquest moment a la seva detenció i trasllat a dependències policials per a la instrucció de diligències i posada a disposició judicial de tots dos.