El secretari general de la Delegació rep a la nova directora del Centre Penitenciari Mallorca, Andrea Romero

Romero i Antich, en el despatx del secretari general

26/10/2016

El secretari general de la Delegació del Govern en Illes Balears, Evelio Antich, ha rebut aquest migdia i donat la benvinguda a la nova directora del Centre Penitenciari Mallorca, Andrea Romero, al capdavant de la presó de Ciutat des del passat 10 d'octubre.

Romero ha arribat a la Illa en substitució de Gustavo Viles, qui s'ha traslladat al Centre Penitenciari Port II del Port de Santa María, a Cadis, on també dirigirà el Centre d'Inserció Social (CIS) de Jerez de la Frontera després de sol·licitar el trasllat per motius personals el passat mes de setembre.

Andrea Romero, que fins al seu trasllat a Palma era la sotsdirectora de el Centre Penitenciari Madrid VII, en la localitat madrilenya d'Estremera, és la primera dona que es posa al capdavant de la presó de Palma. El secretari general de la Delegació del Govern li ha mostrat tot el seu suport i li ha desitjat sort en el seu nou acompliment professional.

La nova directora pren el relleu de Viles després de quatre anys i mitjà d'aquest al capdavant de la adreça del Centre Penitenciari Mallorca, al que es va incorporar en abril de 2012 substituint al seu torn a Manuel Avilés.