Maria Salom assisteix als actes commemoratius del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull presidits per la Reina Donya Sofia

Salom saluda a Donya Sofia a l'entrada de La Seu

27/11/2016

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha acompanyat aquest cap de setmana a la Reina Donya Sofia als actes commemoratius del 700 aniversari de la mort de Ramon Llull.

Ahir dissabte la Reina Donya Sofia va visitar l'exposició commemorativa del 700 aniversari de la mort de Ramón Llull en el Museu Diocesà de Palma de Mallorca.

Avui diumenge, des de les 10:30 hores, la seva Majestat ha presidit en la Catedral de Mallorca la cerimònia religiosa amb motiu de la clausura de l'Any Jubilar. La missa ha comptat amb la presència de tres cardenals i cinc bisbes i la ha presidit Monsenyor Cardenal Angelo Amato. En finalitzar, ha tingut lloc una processó on s'ha traslladat les restes del beat a la Basílica de Sant Francesc.

Al costat de la delegada del Govern, també han assistit als actes les principals autoritats de les Illes encapçalades per la presidenta del Govern dels Illes Balears i el president del Consell de Mallorca. L'Any Llull es va programar per difondre l'obra del beat i donar un impuls a la seva beatificació.