La delegada del Govern participa en el lliurament dels Premis Populars 2016

Salom i el representant dels apicultors

29/11/2016

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, va acudir anit a la XXXVII edició dels Premis Populars 2016 de la cadena Cope Mallorca en un acte celebrat un any més en el Restaurant Vaig moldre donis Comte.

Durant la cerimònia Salom va fer lliurament del premi a l'Associació Balear d'Apicultors, dedicada a la cura, promoció i millora de l'apicultura a Balears. A més, també van ser guardonats l'or olímpic Marcus Cooper Walz; Teixits Vicenç, taller tèxtil dedicat a la fabricació de teles artesanes mallorquines; Toni Gomila, destacat actor mallorquí; i l'Escola Lulística de Mallorca, associació que conjumina i difon les publicacions sobre Ramon Llull al món sencer.

El director de COPE Mallorca, Xavier Bonet, va anar l'encarregat de rebre als nombrosos convidats a la gala i de dirigir unes paraules als assistents. El bisbe administrador apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull, va fer el propi per donar per conclosa la gala.

A més de Salom, a l'acte van acudir la presidenta del Govern, la presidenta del Parlament, el comandant general d'Illes Balears, el bisbe administrador apostòlic de Mallorca i els comandaments de la Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, entre molts altres convidats.