La delegada del Govern assisteix a la reunió del Comitè de Coordinació Aeroportuària de Balears

Salom, al costat de Medina durant la reunió del comitè

09/01/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit avui a la reunió del Comitè de Coordinació Aeroportuària de Balears que s'ha celebrat en les dependències d'AENA de l'Aeroport de Son Sant Joan presidit pel director general d'Aviació Civil, Raúl Medina.

El Ministeri de Foment ha aprofitat la convocatòria d'aquest Comitè per presentar la proposta de el Document de Regulació Aeroportuària (DORA) que regularà les taxes aeroportuàries durant el proper quinquenni 2017-2021 d'acord amb les previsions de tràfics, el nivell d'inversions i els estàndards del servei de la xarxa d'aeroports d'Espanya.

A més de la delegada del Govern, la reunió de caràcter tècnic ha comptat amb la presència del conceller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, representants de l'Ajuntament de Palma, de l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia (Eivissa), Cambra de Comerç de Mallorca i Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, entre uns altres.

Els representants d'Aviació Civil del Ministeri de Foment han recollit les propostes plantejades pels presents en el Comitè de Coordinació, que seran analitzades abans de l'aprovació definitiva del DORA per part del Consell de Ministres.