La delegada del Govern rep a la nova directora del Centre Penitenciari de Mallorca, María Jesús de Dios Corchero

Salom i De Dios, en el despatx de la delegada

24/01/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha rebut aquest migdia i donat la benvinguda a la nova directora del Centre Penitenciari Mallorca, María Jesús de Dios Corchero, que s'acaba d'incorporar al capdavant de la presó de Ciutat.

De Dios Corchero ha arribat a la Illa en substitució d'Andrea Romero, qui al seu torn havia substituït la passada tardor a Guillermo Villas. La Secretaria General d'Institucions Penitenciàries ha acceptat la petició de relleu per motius personals de Romero.

El secretari general d'Institucions Penitenciàries, Ángel Yuste, ha designat a María Jesús De Dios per la seva dilatada experiència professional al capdavant de diferents responsabilitats en l'Administració Penitenciària. Fins avui De Dios Corchero pertanyia a la Inspecció Penitenciara, unitat d'elit de l'Administració Penitenciària encarregada de vetllar per l'estricte compliment de la legalitat vigent entre la plantilla penitenciària i, per tant, de garantir els drets dels reclusos.

Salom ha desitjat sort a la nova directora del Centre Penitenciari Mallorca i ha ofert tota la col·laboració que necessiti en la seva nova destinació.