La Guàrdia Civil deté als autors d'un robatori amb violència i segrest a Artá el passat desembre

27/01/2017

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de dues dels autors del robatori amb violència i segrest d'un matrimoni de la localitat d'Artà, fet ocorregut el passat mes de desembre.

La matinada del passat 10 de desembre es va cometre un robatori en una casa aïllada de citada localitat, a la qual van accedir aprofitant que els seus propietaris estaven absents. Quan els lladres es trobaven encara en el seu interior van tornar els seus habitants, un matrimoni que els va sorprendre.

Posteriorment es van traslladar en un altre vehicle amb l'home fins a la localitat de Sant Lorenzo, perquè extragués diners d'un caixer automàtic. Després d'aconseguir la quantitat de 550 euros van tornar a la finca i on van deixar a l'home al domicili i van abandonar ràpidament el lloc amb el vehicle d'est, un Audi Q3, que va aparèixer cremat hores més tard en un camí.

Com a conseqüència d'aquest fet, agents de la Guàrdia Civil van obrir una recerca per a l'esclariment dels fets i detenció dels autors, dirigida per la Jutge d'Instrucció del Jutjat nº 1 de Manacor i amb el suport de la Fiscalia. Com a resultat, el matí d'ahir es va procedir a la detenció de dues dels autors i es van practicar tres registres domiciliaris i dos més en un traster i un vehicle.

Igualment es va detenir a dos dels autors dels fets, estant prevista la detenció d'almenys una persona més.Així mateix s'han van confiscar nombrosos objectes d'il·lícita procedència, que estan sent analitzats per a la identificació dels seus propietaris. Entre els objectes confiscats es troba una defensa elèctrica utilitzada en el robatori i una escopeta de caça, a més de joies.

El capitost és un jove de 34 anys, amb amplis antecedents per delictes contra el patrimoni qui ha passat el dia d'avui a disposició judicial.