Salom destaca la “extraordinària” col·laboració públic-privada entre ASIMA i Policia Nacional que ha permès rebaixar un 70% els delictes a Son Castelló i Can Valero

Salom, entre Martorell i Jarabo, en la reunió a ASIMA

30/01/2017

La delegada de Govern ha visitat aquest migdia l'oficina que el Cos Nacional de Policia té en el *Polígon de Son Castelló


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha visitat aquest matí la Base de Radiopatrullas del Cos Nacional de Policia en el Polígon de Son Castelló acompanyada del cap superior Antonio Jarabo i d'una delegació de l'Associació d'Industrials de Mallorca (ASIMA) encapçalades pel seu president, Francisco Martorell.

Després de conèixer els detalls de l'oficina policial, Salom ha fet un balanç “extraordinàriament positiu” del seu funcionament des de la seva inauguració en 2012. “És un exemple molt positiu de la col·laboració públic-privada. La Policia Nacional tenia una necessitat i ASIMA també, de manera que ho van poder conjugar de forma profitosa, ja que des que està oberta s'ha reduït un 70% els delictes al polígon; un 30% en l'últim any”.

Es tracta per tant d'una “gran notícia per als empresaris d'aquí, que estan més segurs, i per a la Policia Nacional, que disposa d'unes instal·lacions magnífiques per poder desenvolupar el seu treball”. La delegada ha agraït la labor policial perquè “tots, no només els turistes, també els nostres ciutadans i en aquest cas els empresaris i usuaris d'aquests polígons, gaudeixin d'un alt nivell de seguretat”.

Posteriorment, la delegada ha compartit uns minuts amb els responsables empresarials en les pròpies oficines d'ASIMA.