La delegada del Govern presideix el lliurament dels carnets del programa 'Ciberexperto' de la Policia Nacional

Salom lliurant un dels carnets

09/02/2017

Un centenar d'alumnes en representació de 25 col·legis de Palma han rebut el certificat d'un programa que té per objectiu conscienciar i sensibilitzar en l'ús responsable d'Internet entre els menors


La Policia Nacional amb el suport de Telefónica i la col·laboració de la Fundació Cibervoluntarios ha fet lliurament dels carnet del Programa 'Ciberexperto' a una representació d'alumnes de 25 Col·legis de Palma, un acte presidit per la delegada de Govern, Maria Salom, i el cap superior de Policia en Illes Balears, Antonio I. Jarabo de la Penya.

La Policia té en marxa el Programa 'Ciberexperto' amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar en l'ús responsable d'Internet als menors. Uns 1.000 alumnes de 6º de Primària de Palma de Mallorca han finalitzat el programa, coneixent molts dels riscos d'Internet i les estratègies per navegar per la Xarxa de forma més segura i responsable, evitant amb això que puguin ser mates de fets delictius o autors dels mateixos.

Al seu torn, també s'ha format a les famílies dels centres educatius que han participat al programa conscienciant-los de la importància de formar, ensenyar i acompanyar als seus fills mentre gaudeixen d'Internet o les xarxes socials des de les edats més primerenques.

Per tot això, també s'ha creat la pàgina web www.ciberexperto.org, en la qual es troba tota la informació del programa i on també es podrà denunciar les situacions de risc a la Xarxa, especialment les relacionades amb menors.

Qualsevol centre educatiu pot sol·licitar les xerrades que imparteix la Policia Nacional en el mail mallorca.participacion@policia.es