La delegada del Govern en Illes Balears rebutja i condemna l'atemptat d'ahir a Londres i se sumeixi al dol general

Salom, al capdavant del minut de silenci

23/03/2017

“Tots els demòcrates i els partits que creiem en la llibertat hem d'estar units”, ha assenyalat Salom després del minut de silenci celebrat a la porta de la Delegació


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, s'ha unit aquest migdia a el “rebuig, repulsa i consternació” per l'atemptat que va tenir lloc ahir a Londres unint-se al minut de silenci celebrat en la porta de la Delegació del Govern.

Fins a la seu principal de l'Administració General de l'Estat (AGE) s'han apropat representants d'altres institucions com la consellera de Serveis  Socials i Cooperació del Govern, Fina Santiago; el coronel cap de la Guàrdia Civil a Balears, Jaume Barceló; el cap superior de Policia Nacional a les Illes, Antonio Jarabo; i la vicecónsul britànica en l'Arxipèlag, Elaine Brannan.

Salom vol traslladar les condolences als familiars de les víctimes així com desitjar una ràpida recuperació als ferits i mostra tota la solidaritat amb el poble britànic, tan present en Balears. “Amb aquests actes no s'aconsegueix gens. Tots els demòcrates i els partits que creiem en la llibertat hem d'estar units, necessitem la màxima col·laboració de tots, també a nivell internacional, per ser més eficients i intentar acabar amb aquesta xacra que és el terrorisme”.

La delegada ha recordat que des de juny de 2015 Espanya està en alerta 4 antiterrorista i que des de llavors “s'han produït unes 200 detencions de presumptes yihadistes al nostre país i, per tant, s'han evitat possibles actuacions”.

Delegació del Govern en Illes Balears se sumeixi al dol general i les banderes de la Delegació del Govern, igual que la resta d'edificis institucionals, onegen a mitja asta des d'aquest matí fins a les 09:00 hores del proper dissabte 25 de març.