La delegada del Govern clausura el Dia Meteorològic Mundial 2017 de l'AEMET

Salom, amb Guerrero i el coronel Lozano

23/03/2017

La delegada del Govern en Illes Balears,  Maria Salom, ha presidit aquest matí l'acte que organitza la Delegació Territorial de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) en Illes Balears amb motiu de la celebració del Dia Meteorològic Mundial 2017.

Durant el mateix, el coronel Eusebio Lozano, cap del Sector Aeri de Palma i de la Base Aèria de Son Sant Joan, ha ofert una intenresante conferència sobre el lema escollit aquest any per l'AEMET, Entenent els núvols.

Després de la presentació de les dades dels últims dotze mesos per part de la delegada territorial de l'Agència, María José Guerrero, i el lliurament de distincions, la delegada del Govern ha estat la encarregada de clausurar la jornada celebrada a la seu de l'Adreça Provincial de la Tresoreria General de la Seguretat Social a Palma.

Salom ha agraït el treball desenvolupat per l'AEMET i ressaltat "la importància que té per a tots la professió meteorològica, tant en la predicció com en tot el laboriós treball que aquesta implica perquè d'aquesta depenen moltes vides, propietats, terrenys, béns en general…".