La Guàrdia Civil al costat de la Policia Local deté als autors de nombrosos robatoris en comerços d'Alcúdia

03/04/2017

Se'ls imputa la comissió de 16 robatoris en comerços del casc antic de la citada localitat


La Guàrdia Civil, en col·laboració amb la Unitat Nocturna de la Policia Local d'Alcúdia, ha procedit a la detenció de 3 homes com a presumptes autors de robatoris amb força en interior d'establiments del casc antic d'Alcúdia.

Els fets es remunten a principis de mes de març, quan es va detectar un augment inusitat de robatoris en establiments i comerços, entre ells bars, restaurants, òptiques i tendes d'uniformes. Els detinguts actuaven sobre locals amb grans vidrieres, a les quals destrossaven sense cap tipus d'objecció a cop de pedres o objectes llançats amb gran violència, havent causat al seu moment alarma social entre els comerciants de la zona.

Per això agents de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alcúdia i de la Policia Local es van coordinar durant diversos dies en un operatiu per a la identificació i detenció dels autors, en la qual es van incloure agents de paisà patrullant a peu pels carrers de la localitat.

Aquest operatiu va donar els seus fruits en la matinada del passat dia 15 de març quan, després del robatori d'un comerç, es va aconseguir identificar a un dels autors, al que van vincular  amb els robatoris perpetrats. La resta de la banda va ser detinguda en dies posteriors, portant-se a caps registres domiciliaris confiscant-los  material que els relacionaven amb els fets.

Amb la detenció d'aquestes tres persones s'han esclarit la comissió de 16 robatoris, tots ells en el casc antic de la localitat, donant-se per tancada l'operació.