La delegada del Govern assisteix al tradicional concert a benefici de Projecte Home presidit per SM la Reina Sofia a La Seu

Salom, la Reina Sofia i Català, sortint de La Seu

11/04/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, va assistir anit al tradicional concert benèfic organitzat pel Rotary Club Palma Junípero Serra a favor de Projecte Home, que va presidir un any més La Seva Majestat la Reina Sofia a la Catedral de Palma de Mallorca.

A l'interior de la Seu va actuar la Coral Universitat de les Illes Balears, dirigida pel mestre Joan Company, i la Orquestra Simfònica dels Illes Balears que, juntament amb la Coral i els solistes Maia Planas i Sebastià Peris, tots ells dirigits pel mestre Pablo Mielgo, van interpretar el Rèquiem, de Maurice Duruflé.

La Reina Sofia va estar acompanyada de la Princesa Irene de Grècia així com de les principals autoritats de Balears i els responsables del concert. A més de la delegada, van acudir la presidenta del Govern, Francina Armengol; el president de Projecte Home Balears, Tomeu Català; la presidenta del Rotary Club Palma Junípero Serra, Pilar Maldonado; l'alcalde de Palma, José Fila; i el comandant general de Balears, Juan Cifuentes, entre uns altres.