Carlos Simarro s'incorpora com a cap de la Demarcació de Costes en Illes Balears

Salom i Simarro en el despatx de la delegada

08/05/2017

La delegada ho ha rebut avui per donar-li la benvinguda


Carlos Simarro Vicens s'ha incorporat avui com a cap de la Demarcació de Costes en Illes Balears, un càrrec en el qual substitueix a Gabriel Pastor després de la seva recent jubilació. Simarro és funcionari de carrera de la Comunitat Autònoma dels Illes Balears des de 1991 i actualment exercia el seu treball en la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

Ex alcalde de Sóller, Carlos Simarro coneix també l'Administració General de l'Estat on va treballar a l'àrea d'Agricultura i Pesca de la Delegació del Govern en Illes Balears fins a 2012. 

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha mantingut aquest matí una primera presa de contacte amb Carlos Simarro, una vegada s'ha fet oficial el seu nomenament després de solucionar-se la burocràcia entre administracions que ha retardat la seva arribada a la Demarcació de Costas.

Salom ha desitjat sort a Simarro en una plaça de tanta rellevància per a una comunitat autònoma insular com Balears.
 

Bienvenida nou comissari Policia Nacional a Manacor

D'altra banda, la delegada del Govern també ha rebut a primera hora d'aquest matí al nou comissari de la Policia Nacional de Manacor, l'inspector cap Luis Gil de Sola.

Salom ha donat la benvinguda al nou cap de la Comissaria de la capital del Llevant en presència del cap superior del Cos Nacional de Policia a Balears, Antonio Jarabo. La delegada del Govern ha mostrat tot el seu suport al nou comissari de Manacor en la destinació que assumeix.