La delegada del Govern rep a UGT per tractar els problemes que afecten als funcionaris de l'Estat a Balears

Salom amb els representants d'UGT

16/05/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha rebut aquest matí als representants de la Federació d'Empleats i Empleades dels Serveis Públics d'UGT per tractar els problemes que afecten als funcionaris de l'Administració General de l'Estat destinat a Balears. Acompanyada pel secretari general de la Delegació del Govern, Evelio Antich, Salom ha despatxat amb el secretari general de FeSP-UGT, Miguel Ángel Romero; el secretari estatal d'Administració General de l'Estat d'UGT, Carlos Álvarez, i el secretari regional d'AGE d'UGT, Biel Riera.

Els representants sindicals han traslladat a la delegada assumptes com la reducció de personal i la falta de renovació de les plantilles estatals, l'impacte de la insularitat o el problema de l'accés a l'habitatge. UGT ha presentat a Salom una sèrie de propostes per millorar la situació de les plantilles de funcionaris a les Illes.

La delegada ha destacat el “to cordial” de la trobada i ha assegurat que  “som conscients que Balears no és una Comunitat que produeixi funcionaris i que, per tant, hem de millorar la situació dels quals són destinats aquí perquè es quedin amb nosaltres i se sentin a gust”. En aquest sentit, Salom ha recordat que el Govern “està treballant en l'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat que desbloquejaran la situació i ajudaran a millorar l'estabilitat del personal de l'Administració estatal que venja des de la Península”.