Salom recolza al desafiament 'Spanish Impulse' que representarà a Espanya a la Red Bull Youth America’s Cup i que es prepara a la Badia de Palma

Salom, amb la tripulació del desafiament

19/05/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha acudit aquest migdia a la presentació del Spanish Impulse, desafiament espanyol per a la Red Bull Youth America´s Cup, que ha tingut lloc en el Real Club Nàutic de Palma.

L'acte ha comptat amb la presència de el alt comissionat del Govern per a la Marca Espanya, Carlos Espinosa dels Monteros, dependent del Ministeri d'Afers exteriors i de Cooperació; el CEO d'Iberostar en EMEA, Aurelio Vázquez; el president de el Naútico de Ciutat, Javier Sanz, i la tripualción del Spanish Impulse.

Salom mostra el seu total recolza al desafiament que aquests dies prepararà la competició en aigües de la Badia de Palma, abans de partir cap a Bermudas on s'enfrontarà als millors embarcacions en aquesta prestigiosa cita entre el 12 i el 21 de juny. Els integrants de l'equip procedeixen de Catalunya, Cantàbria, Galícia, Andalusia, Balears i Canàries.

La Red Bull Youth America’s Cup va néixer en Sant Francisco (USA) en 2013. El seu objectiu és desenvolupar la nova generació de talents que poguessin arribar a competir en l'America’s Cup. Els catamarans participants poden aconseguir els 70-90 km/h i  naveguen molt propers a la costa de manera que un major públic pot gaudir de l'espectacle.