La delegada del Govern rep a l'Associació d'Hotelers Platja de Palma

Salom atén a Marín durant la trobada

02/05/2017

Salom ha analitzat amb la junta directiva empresarial els problemes que afecten al nucli turístic


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, s'ha reunit aquest matí amb la junta directiva de l'Associació d'Hotelers Platja de Palma de Mallorca encapçalada pel seu president, Francisco Marín, i vicepresident, José Fernández d'Alarcón, en una trobada on els empresaris han exposat les seves preocupacions i problemes que afecten al principal nucli turístic de Ciutat de cara a la imminent temporada d'estiu.

Durant la reunió celebrada en la Delegació del Govern, els hotelers i la delegada han coincidit en la necessitat de “transmetre seguretat entre els nostres turistes” com a clau per mantenir el nivell de la destinació. Salom ha recordat als empresaris que la venda ambulant o el trile, algun dels problemes que més afecten a la Platja de Palma, són competència municipal, si bé la Policia Nacional col·laborarà i mantindrà la coordinació amb la Policia Local per lluitar en l'origen d'aquesta classe de delinqüència.

Salom ha mostrat tot el seu suport als empresaris i espera que l'arribada dels reforços estivals contribueixi de forma positiva a reduir “tot el possible” la taxa de delictes a través d'actuacions conjuntes com les quals es vénen desenvolupant els últims estius.

La delegada del Govern i l'Associació d'Hotelers Platja de Palma han mostrat la seva predisposició a seguir col·laborant i mantenir properes trobades de cara a la temporada alta 2017.