La delegada del Govern i el cap superior de Policia lliuren a Maó els premis corresponents al III Concurs infantil 'Dibuja tu Policía'

Salom amb una de les alumnes premiades

31/05/2017

A l'acte celebrat en l'Adreça Insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca han acudit els menors premiats i els seus familiars


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, el cap superior de Policia a les Illes, Antonio Jarabo, i el director insular de l'Estat a Menorca, Javier López Cerón, han lliurat avui a Maó els premis corresponents al III Concurs infantil Dibuja tu Policía, convocat per la Comissaria de la Policia Nacional de la capital menorquina amb motiu de la celebració del patró policial el passat octubre. Un total de 210 alumnes de 4 col·legis de Maó han participat en aquest tercer concurs presentant la imatge que tenen de la Policia Nacional.

Salom, Jarabo, López Cerón i els comandaments locals de la Policia Nacional han visitat avui la totalitat dels dibuixos exposats en les dependències policials, els guanyadors de les quals van ser triats després dels vots tant de policies com de terceres persones que durant els últims mesos han passat per la Comissaria de Maó a efectuar qualsevol tràmit.

Els 19 alumnes premiats i els col·legis participants han rebut de mans de la delegada del Govern i el cap superior una medalla i diploma commemoratiu, a més de diversos regals que tenen a veure amb el Cos Nacional de Policia.

L'acte s'ha celebrat aquest migdia a la seu de l'Adreça Insular de l'Administració General de l'Estat a Menorca davant la presència dels familiars i tutors escolars dels menors.