CNP i GC tornaran a doblegar efectius per a les festes de Sant Joan a Ciutadella

Salom i Gomila, copresidint la junta de seguretat

31/05/2017

La delegada del Govern ha presidit amb la batlessa Joana Gomila la Junta de Seguretat


La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha copresidido avui al costat de la batlessa Joana Gomila la Junta Local de Seguretat de Ciutadella on s'ha tractat el dispositiu policial previst de cara a les festes de Sant Joan 2017. Tant Policia Nacional com a Guàrdia Civil, els comandaments del qual han participat en la reunió, mantindran l'important reforç que cada any destinen a les citades festes populars.

En concret, el Cos Nacional de Policia enviarà una UPR composta per 30 efectius que doblegarà el nombre d'agents per torn destinats des de la  Comissaria de Ciutadella i que estaran especialment pendents d'actes concrets com la festa de les avellanes o el caragol d'És Born. A més, es mantindran actuacions preventives contra robatoris i de seguretat ciutadana.

Per la seva banda, com cada any la Guàrdia Civil enviarà una llanxa del Servei Marítim, que romandrà durant la setmana a la Illa completant el desplegament de Tràfic en els accessos a la ciutat, intensificant els controls d'alcohol i drogues. En total, altres 30 guàrdies per jornada. A més es posarà l'accent en l'arribada de passatgers a Ciutadella i en els ports de sortida.

Policia Nacional i Guàrdia Civil mantindran “reunions de coordinació” amb la Policia Local per “garantir la seguretat” durant unes festes que multipliquen la població de la ciutat amb l'objectiu d'obtenir els “bons resultats dels últims anys”, han manifestat Salom.