La delegada del Govern reb al batle de Sa Pobla

Salom, con el alcalde y el resto de participantes

05/07/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, s'ha reunit aquest matí a Delegació amb el batle de sa Pobla, Biel Ferragut Mir, qui li ha traslladat diferents assumptes en matèria d'indemnitzacions i ajudes que afecten els pagesos del municipi pobler.

La trobada, en la qual també han participat el secretari general de la Delegació del Govern, Evelio Antich, el regidor d'Hisenda de sa Pobla, Joan Pérez Comas i la regidora de Medi Ambient, Catalina Munar, ha servit per analitzar la situació de l'estat de les ajudes que rebran els pagesos de sa Pobla pels mals que les fortes pluges del mes de desembre de 2016 ocasionaren al municipi.

Salom ha traslladat a la delegació poblera que en les pròximes setmana es resoldran totes aquelles ajudes tramitades per ordre d'emergència. Pel que fa a la documentació que han de presentar els pagesos per obtenir les ajudes en danys en matèria agrícola i vivenda, els dos organismes han acordat col ·laborar estretament i centralitzar-ho en una persona de  l'Ajuntament de sa Pobla i en una de la Delegació del Govern per tal d'agilitar les mateixes.