La Guàrdia Civil localitza a altres 15 ciutadans estrangers a Cabrera que han entrat de forma il·legal a Espanya

07/07/2017

La Guàrdia Civil ha localitzat aquesta tarda a 15 individus a la illa de Cabrera que han entrat a Espanya de forma il·legal. El dispositiu activat des d'aquest matí ha permès localitzar immediatament l'embarcació tipus pastera en la qual han arribat fins al parc nacional. El servei marítim de la Benemérita els ha traslladat immediatament a la Comandància de Palma per iniciar els tràmits habituals en aquests casos abans de ser posats a la disposició de la Brigada d'Estrangeria del Cos Nacional de Policia.

Aquests dotze immigrants localitzats a Cabrera s'uneixen als 12 interceptats aquest matí entre la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que han arribat a les Illes presumptament a bord d'una pastera localitzada en els voltants del Cap Blanc. El dispositiu de cerca es manté actiu.

Demà s'iniciarà l'expedient de devolució de tots els immigrants i es posaran a disposició judicial. En un termini de 72 hores seran traslladats a un Centre d'Internament d'Estrangers en la Península.

Amb les dues d'avui són deu les embarcacions d'aquestes característiques que han estat localitzades en Balears aquest 2017. En 2016 van arribar a Illes Balears tres embarcacions tipus pastera; tres en 2015 i dos en 2014.

Interceptats 12 ciutadans estrangers a Llucmajor i Palma que han entrat de forma il·legal a Espanya