La Guàrdia Civil deté a Eivissa a la persona que va subministrar la droga a la dona morta després del seu consum

26/07/2017

La Guàrdia Civil  va procedir a la detenció el passat 24 de juliol d'un home de 30 anys i nacionalitat italiana, com a presumpte autor de delicte contra  la salut pública. La recerca es va iniciar per la Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Eivissa en tenir coneixement que a l'Hospital Ca Misses es trobava una dona ingressada en estat molt greu, possiblement  per consum de drogues.

Primer es va identificar a la víctima, una dona de 30 anys d'edat, nacionalitat sud-africana i que havia ingressat passades les 3 hores de la matinada del dia 22 de juliol, en una ambulància que la va traslladar des d'una coneguda discoteca.

La recerca ha esclarit que els fets es remunten a la tarda del dia 21, en què la dona i un amic, van comprar a un tiketero dues entrades per a l'accés a  la discoteca, qui a més els va vendre dues bolsitas amb MDMA.

Aquesta  mateixa tarda van ingerir la substancia estupefaent i a la nit es van traslladar a la discoteca, on la dona es va sentir indisposada i va entrar al bany. Sobre les 2 de la matina, una empleada de la neteja va trobar a la dona en el bany, estava desorientada pel que  la va traslladar a la infermeria de la discoteca,  on va ser atesa, trobant-se en un primer moment estable i conscient, manifestant al metge que la va atendre que havia consumit MDMA i GHB, encara que aquest últim extrem no va quedar molt clar, sent traslladada a l'hospital de Ca Mises, on va morir el dia d'ahir.

Després d'identificar a la persona que li va facilitar les drogues, un home de 30 anys de nacionalitat italiana,  es va procedir a la seva detenció i després de  passar a disposició judicial va ingressar a la presó.