La Guàrdia Civil deté a una banda per la comissió de robatoris en domicilis, cases aïllades i vehicles de diversos municipis de Mallorca

14/09/2017

La Guàrdia Civil ha procedit en el marc de la 'Operació Migjorn' a la detenció de  6 joves com a presumptes autors de  nombrosos robatoris en diferents localitats de Mallorca. Després de rebre diverses denúncies per robatoris succeïts en cases i a l'interior de vehicles en diferents localitats, es va iniciar una recerca per agents de Manacor i Felanitx, encaminada a l'esclariment dels fets i  la detenció dels autors.

Com a resultat de la mateixa es va aconseguir identificar als mateixos i a  esclarir fins al moment, la comissió de 20 il·lícits. Després de practicar 4 registres domiciliaris, es van confiscar nombrosos objectes, part dels quals ja han estat retornats als seus propietaris.

La majoria dels robatoris  esclarits han estat comesos en les localitats de Felanitx, Santanyí  i Villafranca, encara que no es  descarten altres poblacions, ja que alguns dels objectes confiscats procedeixen de robatoris  comesos en Palmanova.

Part del material ja ha estat retornat als seus propietaris i la resta estarà exposada en dependències de la Guàrdia Civil de Felanitx en horari de 09:00 a 14.00 hores de dilluns a divendres, fins al proper dia 22 de setembre, perquè les  persones que hagin estat objecte de robatori puguin passar a reconèixer-los.