La Guàrdia Civil intercepta a 3 estrangers més que van entrar de forma il·legal a Espanya en la pastera arribada el dimarts a Santanyí

28/09/2017

La Guàrdia Civil ha interceptat avui a Santanyí a 3 ciutadans estrangers indocumentats que van entrar a Espanya de forma il·legal a bord de la pastera localitzada dimarts passat en  Va calar donis Moro, en la costa de Santanyí. El dispositiu de cerca es mantenia actiu des de llavors. Dimarts passat ja van ser interceptats 7 homes.

D'altra banda, dels quatre detinguts ahir entre Formentera i Eivissa que van assegurar ser menors d'edat després d'aconseguir la pitiusa menor en pastera, les proves mèdiques realitzades van determinar finalment que només dues d'ells són menors.

Amb les 4 pasteres arribades aquesta setmana són 18 les embarcacions d'aquestes característiques que han estat localitzades en Balears aquest 2017 (una vegada localitzada ahir trigui la de Formentera). En 2016 van arribar a Illes Balears tres embarcacions tipus pastera; tres en 2015 i dos en 2014.

El SIVE de la Guàrdia Civil localitza una pastera amb 16 estrangers a bord a Cabrera que han entrat de forma il·legal a Espanya