La delegada del Govern participa en el lliurament dels Premis Populars Cope 2017

Salom, amb les representants d'Ángeles sense Ales

28/11/2017

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, va acudir anit a la XXXVIII edició dels Premis Populars 2017 de la cadena Copi Mallorca en un acte celebrat un any més en el Restaurant Vaig moldre donis Comte.

Durant la cerimònia Salom va fer lliurament del premi a l'associació de cures pal·liatives pediàtriques Àngels sense Ales. A més, també van ser guardonats el campió del món de Moto3 Joan Mir; l'empresa d'animació per ordinador LADAT; l'Associació Amics del Camí de Santiago i l'escriptor mallorquí José Carlos Llop.

El director de COPE Mallorca, Xavier Bonet, va anar l'encarregat de rebre als nombrosos convidats a la gala i de dirigir unes paraules als assistents. El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va fer el propi per donar per conclosa la gala en la seva primera aparició després de la seva presa de possessió del passat dissabte.

A més de Salom, a l'acte va estar encapçalat per la presidenta del Govern, el president del Parlament i el comandant general d'Illes Balears, entre altres autoritats, i va comptar amb la presència de 400 persones de la societat civil mallorquina.