La delegada del Govern assisteix a la Pasqua Militar 2018

Salom, amb les autoritats escoltant al general Cifuentes

06/01/2018

La delegada del Govern en Illes Balears, Maria Salom, ha assistit aquest matí a l'acte oficial de la Festivitat de la Pasqua Militar 2018 que un any més s'ha celebrat en el Palau de l'Almudaina de Palma, al seu pati central com l'any passat, on diverses unitats de l'Exèrcit han pogut formar i participar en la celebració.

L'acte presidit pel comandant general de Balears, Juan Cifuentes, ha inclòs una tradicional parada militar i revista de les tropes al pati de l'Almudaina i una posterior recepció oficial davant les autoritats civils i militars. Durant el mateix s'han imposat condecoracions abans de la intervenció final del general Cifuentes.

La delegada del Govern, María Salom, ha aprofitat per expressar la seva "gratitud i admiració per l'Exèrcit i als homes i dones que es dediquen de forma intensa a proporcionar-nos a tots una vida una mica més segura".

Entre les autoritats presents, a més de Salom han assistit el president del Parlament, Baltasar Picornell; senadors i diputats; els comandaments militars i de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat; el president del Tribunal Superior de Justícia d'Illes Balears, Antonio Terrassa; i el fiscal superior de Balears, Tomeu Barceló; entre uns altres.